Tisztelt Ügyfeleim!

Energetikai tanúsítvány készítéséhez több szakembert is tudok ajánlani, gyorsan és barátságos áron készítik el az adásvételi szerződéshez szükséges dokumentumot! Hívjon bizalommal, megoldjuk akár 24 órán belül!

+36302230986 – Ferenc

 

2015. február óta Wekerlén is!!!! – Wekerlei lakástulajdonosok figyelmébe!

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI.30.) Korm.rendeletet  2015. január 30-án módosították, így sajnos kikerült belőle a a jogszabállyal védetté nyilvánított épületre, valamint a jogszabállyal védetté nyilvánított (műemlékileg védett, helyi építészeti értékvédelemben részesült) területen lévő épületre vonatkozó kivétel, mely alapján Wekerlén az elmúlt években nem volt szükség energetikai tanúsítvány elkészítésére eladás esetén.

Megbízóinknak  ezért javasoljuk a tanúsítvány elkészítését, melynek érvényességi ideje (ld. fenti rendelet 8. § (1) bekezdése) tíz év, és mostantól feltétele az eladásnak Wekerlén is. Az elkészült tanúsítványok értékét a hirdetésekben (rendelet 3. § (2a) bekezdés) fel lehet tüntetni, így elősegítve az érdeklődők tájékoztatását.

 

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Bathrooms