2019. július

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy – tekintettel arra, hogy korábbi internet-szolgáltatónk a cég új székhelyén nem tudja biztosítani a biztonságos internet-elérést, – korábbi e-mail-címünk július 31-én megszűnik. Kérjük,  hogy  a jövőben az alábbi elérhetőségen keressenek bennünket:

ringingatlan@gmail.com

Megértésüket köszönjük, várjuk üzeneteiket az új címen és facebook-oldalunkon is!

2015. július

Örömmel értesítjük Kedves Ügyfeleinket, hogy az Önök bizalmának és értékelésének köszönhetően 2015-ben elnyertük a Megbízható Cég – Tanúsítványt.

2013. november – már teljes munkaidőben – és persze azon is túl! Hívjon bizalommal:

Rothman Ferenc +36302230986

2012. január – Bizonyára Önök is tudnak már arról, hogy ettől az évtől a használt lakások eladásánál és egy éven túli bérbeadásánál kötelezővé válik az energiatanúsítvány megszerzése. Igyekszem az ezzel kapcsolatos feladatokban is segíteni, ami biztos: ez mindig az Eladó (Bérbeadó) feladata lesz, a költsége őt terheli majd. A Mérnökkamara honlapján és a kerületi Önkormányzatok portáljain elérhetőek azon szakemberek adatai, akik jogosultak a tanúsítvány elkészítésére. A “Lakcimke” az adatok változatlansága mellett 10 évig érvényes lesz, de minden adás-vételnél és minden bérbeadásnál újra el kell készíteni. Bővebb információt http://energiatanusitvany.biz honlapon olvashatnak.

2011. december – örömmel értesítem Kedves Olvasóinkat, hogy ettől a hónaptól tagjai vagyunk egy nagyszerű, az ingatlanirodákat összefogó egyesületnek, az ingatlanegyszer.com csoportnak. Megbízóim ingatlanjaikat a nevezett honlapon is megtalálhatják, a rendszerbe felvitt lakásokat és házakat mintegy 40 iroda 120 munkatársa tudja ajánlani kereső ügyfeleinek. Kérem használják, ajánlják az ingatlanegyszer.com honlapot!

2011. augusztus – Több kedves Ügyfelünk javasolta már, hogy az ingatlanok több adatát áruljuk el a képgalériákban, így könnyebben ki tudják választani a listából a keresett és megfelelő ingatlanokat. Mivel a honlap adottságait figyelembe kellett vennem, de mindenképp szeretnék Olvasóim kérésének is eleget tenni, a lehető legegyszerűbb megoldást választottuk: a cím mellett ezentúl megjelenik a lakás alapterülete, ill. Wekerlén az épület lakásszáma is, hiszen ez ott fontos információ. Az árak feltüntetését egyelőre elvetettem, hiszen ez adott esetben változhat és a kiküldött ajánló linkeket a rendszer már nem találná meg, viszont ez a nagyon fontos információ továbbra is ott lesz a kattintás után megjelenő táblázatban, kiemelve. Ötleteiket ezúton is köszönöm! Krisztina

2011. április – ismét egy újítás! Mostantól az oldal olvasói jelezhetik tetszésüket egy népszerű közösségi portálon, a Facebookon – a baloldali sávban a “tetszik” gombra kattintva! Kérem tegyék minél többen! 🙂

 
Változás = fejlődés!
 
Cégünk életében fontos pillanat érkezett el: fejlődni szeretnénk. Ez első körben a kínálat bővítését jelenti, hiszen sok kereső Ügyfelem jelzi igényét, hogy Wekerle vagy Kispest mellett a József Attila lakótelepen is szívesen élne, itt is megnézne néhány ingatlant, emellett pedig egyre több olyan kispesti érdeklődőm is van, aki az említett és igen népszerű telepen él jelenleg és ottani ingatlana eladása a feltétele annak, hogy kerületünkben vásárolja meg új otthonát. 
 
 
2009. szeptemberétől így a József Attila lakótelepen is szeretnénk folyamatosan jelen lenni, kialakítjuk kínálatunkat és szeretnénk a segítségére lenni az ott élőknek ingatlanuk eladásában. Ebben férjem és üzlettársam, Rothman Ferenc lesz partnerem, kérem hívják, keressék őt e-mail-címünkön vagy a saját mobilszámán: 30-982-1019.
 
Köszönettel:
 
Ferenc és Krisztina
 
 

Kedves Leendő Ügyfelem!

Cégünk, a R.ing Bt. azért alakult, hogy segítsek Önnek az egyik legfontosabb döntésben: ingatlana eladásában és új otthona keresésében. Eddigi tapasztalataim alapján tudom, hogy sokan nem nézik jó szemmel az ingatlanközvetítők “működését”, pedig hiszem, hogy ezt a tevékenységet is lehet – sőt csak így lehet – mindenki megelégedésére, tisztességgel, korrekt módon végezni. A folyton alakuló lakáspiacon fontos lehet egy szakember megkérdezése – akár az ár kialakításakor, akár az ingatlan eladásra való felkészítésénél, de ugyanígy fontos lehet a vásárlók szemszögéből, hiszen a szakavatott szem segíthet meglátni a lakás vagy ház olyan előnyeit, netán hátrányait, amelyek eldönthetik, hogy az adott ingatlan valóban otthonná válhat-e.

Mivel az ingatlanközvetítői tevékenységemet egy nívós lakberendezői szakvizsga birtokában folytatom, az érdeklődő igényeit felmérve szeretnék abban is segítségére lenni, hogy a lakás vagy ház jelenlegi adottságait továbbgondolva hogyan alakíthatja azt a saját “képére”, hogy hosszú távon is kellemes érzés legyen majd hazaérkezni.

Tevékenységi területem főleg Kispest és a környékbeli kerületek, és szívügyem a Wekerle-telep, mely 2008-ban ünnepelte centenáriumát és máig a főváros egyik legélhetőbb lakóterülete. Kérem, tekintse meg a fotóalbumok között referenciáimat: a 2008 óta eladott ingatlanok fotóit és az eddigi tevékenységem során eladott vagy bérbeadott, kispesti ingatlanok helyét bemutató térképet! Amennyiben ebben a régióban szeretne ingatlant eladni vagy itt szeretne élni a jövőben, kérem hívjon.

Rothman Krisztina
üzletvezető