2023. szeptemberTájékoztatom az oldal látogatóit, hogy hamarosan nyugdíjba vonulok, ezért a cég tevékenységét megszüntetjük, elindítottuk cégünk végelszámolását.

Új megbízásokat már nem fogadok, a jelenlegi szerződéseimet egy – a piacon régóta tevékenykedő – partnerem segítségével teljesítem. Kérem, érdeklődjön a részletekről.

Rothman Ferenc – R.ing Bt

 
 
Kedves Leendő Ügyfelünk!
 
Cégünk, a R.ing Bt. azért alakult, hogy segítsünk Önnek az egyik legfontosabb döntésben: ingatlana eladásában és új otthona keresésében. Eddigi tapasztalataink alapján tudom, hogy sokan idegenkedve figyelik az ingatlanközvetítők “működését”, pedig hiszünk abban, hogy ezt a tevékenységet is lehet – sőt csak így lehet – mindenki megelégedésére, tisztességgel, korrekt módon végezni. A folyton alakuló lakáspiacon fontos lehet egy szakember megkérdezése – akár az ár kialakításakor, akár az ingatlan eladásra való felkészítésénél, de ugyanígy fontos lehet a vásárlók szemszögéből, hiszen a szakavatott szem segíthet meglátni a lakás vagy ház olyan előnyeit, netán hátrányait, amelyek eldönthetik, hogy az adott ingatlan valóban otthonná válhat-e.

Tevékenységi területünk főleg Kispest és a környékbeli kerületek, és szívügyem a Wekerletelep, mely 2008-ban ünnepelte centenáriumát és máig a főváros egyik legélhetőbb lakóterülete. Kérem, tekintse meg a fotóalbumok között referenciáinkat: a 2008 óta eladott ingatlanok fotóit és az eddigi tevékenységem során eladott vagy bérbeadott, kispesti ingatlanok helyét bemutató térképet! Amennyiben ebben a régióban szeretne ingatlant eladni vagy itt szeretne élni a jövőben, kérem hívjon.

Rothman Ferenc
üzletvezető

+36302230986

 

2019. július

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy – tekintettel arra, hogy korábbi internet-szolgáltatónk a cég új székhelyén nem tudja biztosítani a biztonságos internet-elérést, – korábbi e-mail-címünk július 31-én megszűnik. Kérjük,  hogy  a jövőben az alábbi elérhetőségen keressenek bennünket:

ringingatlan@gmail.com

Megértésüket köszönjük, várjuk üzeneteiket az új címen és facebook-oldalunkon is!

2015. július

Örömmel értesítjük Kedves Ügyfeleinket, hogy az Önök bizalmának és értékelésének köszönhetően 2015-ben elnyertük a Megbízható Cég – Tanúsítványt.

2013. november – már teljes munkaidőben – és persze azon is túl! Hívjon bizalommal:

Rothman Ferenc +36302230986

2012. január – Bizonyára Önök is tudnak már arról, hogy ettől az évtől a használt lakások eladásánál és egy éven túli bérbeadásánál kötelezővé válik az energiatanúsítvány megszerzése. Igyekszem az ezzel kapcsolatos feladatokban is segíteni, ami biztos: ez mindig az Eladó (Bérbeadó) feladata lesz, a költsége őt terheli majd. A Mérnökkamara honlapján és a kerületi Önkormányzatok portáljain elérhetőek azon szakemberek adatai, akik jogosultak a tanúsítvány elkészítésére. A “Lakcimke” az adatok változatlansága mellett 10 évig érvényes lesz, de minden adás-vételnél és minden bérbeadásnál újra el kell készíteni. Bővebb információt http://energiatanusitvany.biz honlapon olvashatnak.

2011. augusztus – Több kedves Ügyfelünk javasolta már, hogy az ingatlanok több adatát áruljuk el a képgalériákban, így könnyebben ki tudják választani a listából a keresett és megfelelő ingatlanokat. Mivel a honlap adottságait figyelembe kellett vennem, de mindenképp szeretnék Olvasóim kérésének is eleget tenni, a lehető legegyszerűbb megoldást választottuk: a cím mellett ezentúl megjelenik a lakás alapterülete, ill. Wekerlén az épület lakásszáma is, hiszen ez ott fontos információ. Az árak feltüntetését egyelőre elvetettem, hiszen ez adott esetben változhat és a kiküldött ajánló linkeket a rendszer már nem találná meg, viszont ez a nagyon fontos információ továbbra is ott lesz a kattintás után megjelenő táblázatban, kiemelve. Ötleteiket ezúton is köszönöm! Krisztina

2011. április – ismét egy újítás! Mostantól az oldal olvasói jelezhetik tetszésüket egy népszerű közösségi portálon, a Facebookon – a baloldali sávban a “tetszik” gombra kattintva! Kérem tegyék minél többen! ?

 

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Bathrooms